Морські водорості є основним інгредієнтом у багатьох азіатських країнах через їх поживні якості, а також насиченість смаку та універсальність. У міру того, як інгредієнти та кулінарні тенденції поширюються у всьому світі, морські водорості все частіше визнаються як здорова їжа.
Крім смаку, морські водорості поживні. Вони містять йод, що підтримує функцію щитовидної залози. Це джерело вітамінів та мінералів.
Секрет чудового смаку в унікальному поєднанні морських водоростей та рису. Повітряність, хрумкість та неповторний смак – це те, за що кожен, хто хоч раз спробує, миттєво закохується у Norris.
Водорості Норі р.Porphyra,рисовий папір , яйце(алерген),олія соняшникова, суміш смакова "Васабі",сіль кухона екстра, глюкоза харчова кристалічна гідратна, цукор білий, підсилювачі смаку та аромату: глутамат натрію (Е 621)гуанілат натрію (Е627),інозінат натрію (Е631),ароматизатори, регулятор кислотності - діацетат натрію (262іі), барвники: тартразин (Е102), діамантовий блакитний (Е133)