159,96 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
З 1964 року, BiAglut зосереджується на задоволенні потреб своїх основних клієнтів людей з целіакією, непереносимістю глютену та тих, хто дотримується безглютенової дієти.Усі продукти Biaglut на 100% виробляються в Італії з інгредієнтів найвищої якості.
Лінійка продуктів без глютену - починаючи від макаронних виробів і закінчуючи замінниками хліба, дають вам можливість
щодня готувати різні, смачні страви без глютену. Спосіб приготування:
Відваріть макарони “ Pasta Fusilli Legumi” у великій кількості киплячої підсоленої води
(на 100 г пасти не менше 1 л води).
Час приготування: 5-7 хвилин. Показаний час приготування є орієнтовним і може змінюватись залежно від смаку та особистих звичок.
Умови зберігання: зберігати у сухому та прохолодному місці.
Склад: борошно з нуту (80%), борошно з кукурудзи (20%).
Без глютену. Без ГМО. Продукт може містити сліди сої.
Макарони “Pasta Fusilli Legumi” без глютену готується з інгредієнтів, які природно не містять глютену, і розроблені спеціально для людей з непереносимістю глютену.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |