229,50 ₴
149,18 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
З 1964 року, BiAglut зосереджується на задоволенні потреб своїх основних клієнтів людей з целіакією, непереносимістю глютену та тих, хто дотримується безглютенової дієти.Усі продукти Biaglut на 100% виробляються в Італії з інгредієнтів найвищої якості.
Лінійка продуктів без глютену - починаючи від макаронних виробів і закінчуючи замінниками хліба, дають вам можливість
щодня готувати різні, смачні страви без глютену. Спосіб приготування:
Відваріть макарони “Pasta Fusilli” у великій кількості киплячої підсоленої води
(на 100 г пасти не менше 1 л води).
Час приготування: 7-9 хвилин. Показаний час приготування є орієнтовним і може змінюватись залежно від смаку та особистих звичок.
Умови зберігання: зберігати у сухому та прохолодному місці.
Склад: борошно з білої кукурудзи (60%), борошно з жовтої кукурудзи (29,5%), борошно з коричневого рису (10%), емульгатори: моно- та дигліцериди жирних кислот.
Без глютену. Без ГМО. Продукт може містити сліди сої.
Макарони “Pasta Fusilli” без глютену готується з інгредієнтів, які природно не містять глютену, і розроблені спеціально для людей з непереносимістю глютену.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |